Kickboksen ladies only

Waarom kickboksen ladies only bij GT Trainingen?

Samen met andere vrouwen werken aan je conditie, kracht, reactievermogen, behendigheid, evenwicht én coördinatie? Kom onze ladies only kickbokslessen eens proberen! Tijdens dit uur leer je alle ins en outs van deze uitdagende vechtsport, waaronder afweren en blokken. In twee- of drietallen mag je je geleerde skills uitproberen. Het ladies only kickboksen is de ideale manier om je hele lichaam te trainen en je conditie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Ook mentaal werpt deze work-out zijn vruchten af. Je krijgt er namelijk meer zelfvertrouwen van en je leert jezelf verdedigen! Daarnaast leert deze sport je zelfdiscipline, respect voor de ander en te focussen zonder in paniek te raken. Kortom, ladies only kickboksen is zoveel meer dan alleen maar stoten en trappen.

Tijdens deze les train je in een groep met alleen maar dames en wisselen we stoot- en trapcombinaties af met o.a. conditieoefeningen. Aan het einde van de les voel je je moe maar voldaan en heb je een complete body work-out achter de rug.

Naast kickbokslessen voor dames bieden we ook reguliere kickbokslessen aan. Deze zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en starten doorgaans met een pittige warming-up waarbij je jouw geleerde technieken in de praktijk mag brengen. Ook kunnen kinderen bij ons terecht tijdens de les Kickboksen kids. Zo kan iedereen de voordelen van kickboksen ervaren op een prettige manier.

Is het kickboksen niet echt iets voor jou, maar lijkt het je wel heerlijk om je uit te leven op een bokszak? Kom dan onze bokszaktrainingen eens proberen!

Waarom kickboksen ladies only bij GT Trainingen?

Handig om te weten

Alle materialen die je nodig hebt voor het kickboksen (handschoenen, scheenbeschermers etc.) zijn bij ons verkrijgbaar. Wanneer je net met kickboksen begint, kun je de benodigde spullen ook van ons lenen.