GT TRAININGEN ELBURG

Kickboksen

Kickboksen is een sport die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Dit is ook niet zo gek aangezien in kickboksen veel meer zit dan alleen maar wat slaan en trappen. Tijdens een kickboks training worden je zowel fysiek als mentaal getraind en zie je vooruitgang op deze vlakken. Door de gevarieerde trainingen werk je aan je conditie, kracht, reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Kickboksen vraagt dus wel wat van jou, maar het geeft jou ook veel terug. Het is een sport die voor iedereen toegankelijk is van tot oud, zowel mannen als vrouwen.

Aanbod Kickboksen

Kickboksen kan beoefend worden door iedereen en daarom bieden wij lessen aan in verschillende categorieën aan. Op deze manier van lesgeven kan iedereen de voordelen van kickboksen ervaren. Ons aanbod bestaat uit:

– Jeugd 6 – 9 jaar
– Jeugd 10 – 14 jaar
– Jeugd 14 – 17 jaar
– Jeugd 10 – 17 jaar
– Dames
– Gemengd
– Bokszaktraining

Kickboksen jeugd

Bewegen is goed voor de ontwikkeling en de gezondheid van een kind. Bij kickboksen wordt beiden gestimuleerd. Door stapsgewijs kickboksen aan te bieden leren ze met plezier te bewegen, met respect met anderen om te gaan, het opvolgen en houden aan regels en leren ze hun eigen lichaam kennen. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het kind in positieve zin, je ziet een kind groeien op meerdere vlakken zoals:

– Zelfvertrouwen
– Omgaan met winnen en verliezen
– Respect
– Discipline
– Samenwerken
– Meer energie

Kickboksen Volwassenen

Niet alleen voor kinderen zorgt beweging voor ontwikkeling en gezondheid, ook voor volwassenen heeft kickboksen vele voordelen. Hierin is er de keus om te trainen door middel van bokszaktraining of gewone kickboks lessen. In beiden gevallen werk je aan je conditie, kracht, reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Het grote verschil is dat je bij bokszaktraining gebruikt maakt van de bokszak en bij de gewone training train je met elkaar. Een ieder maakt hierbij gebruik van de handschoenen of block technieken. Het is anders wanneer je gaat sparren, waarin de intentie ligt om de ander te raken.

Kickboksen is een dynamische manier van trainen, waarbij je een full body workout krijgt. Het is een heel veelzijdige sport en het heeft een positieve uitwerking op jou. Hierbij moet je denken aan:

– Fitter en energieker
– Meer ontspanning
– Stress verlagend
– Je wordt sterker
– Weerbaarder
– Meer zelfvertrouwen

Ben jij net zo overtuigd als dat wij dat zijn over kickboksen? Dan ben je van harte welkom. Ben jij overtuigd, maar jij wilt het eerst ervaren, dan is er de mogelijkheid om 2 gratis proeflessen te volgen.

E-mail: gttrainingen@gmail.com
Telefoon: 06 41764404