Kickboksen

Kickboksen in Elburg

Werken aan je conditie, kracht, reactievermogen, behendigheid, evenwicht én coördinatie? Kom onze kickbokslessen eens proberen! We leren je alle ins en outs van deze uitdagende vechtsport, waaronder afweren en blokken. Tijdens een kickbokstraining train je niet alleen je hele lichaam, ook mentaal doe je jezelf een plezier met deze work-out. Je krijgt er namelijk meer zelfvertrouwen van!

Ook leert deze sport je zelfdiscipline, respect voor de ander en te focussen zonder in paniek te raken. Kortom, kickboksen is zoveel meer dan alleen maar stoten en trappen. Deze sport is voor iedereen toegankelijk is van jong tot oud en zowel voor mannen als vrouwen.

Onze reguliere kickbokslessen zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en starten doorgaans met een pittige warming-up gevolgd door een intensieve sessie waarbij je jouw geleerde technieken in de praktijk mag brengen. Naast onze reguliere kickbokslessen, bieden we bij GT Trainingen ook Kickboksen (ladies only) en Kickboksen kids aan. Zo kan iedereen de voordelen van kickboksen op een prettige manier ervaren. Is kickboksen niet echt iets voor jou, maar lijkt het je wel heerlijk om je uit te leven op een bokszak? Kom dan onze bokszaktrainingen eens proberen!

Waarom kickboksen bij GT Trainingen?

Handig om te weten

Alle materialen die je nodig hebt voor het kickboksen (handschoenen, scheenbeschermers etc.) zijn bij ons verkrijgbaar. Wanneer je net met kickboksen begint, kun je de benodigde spullen ook van ons lenen.