Bokszaktraining

Bokszaktraining in Elburg

Lijkt het jou heerlijk om los te gaan op een bokszak en kun je wel een uitlaatklep gebruiken? Kom dan eens een bokszaktraining proberen.

Deze les is ideaal als je wilt werken aan je uithoudingsvermogen en fysiek en mentaal sterker wilt worden. Tijdens een bokszaktraining wisselen we stoot- en trapcombinaties af met o.a. conditieoefeningen. Tijdens het stoten op de bokszak train je je schouders, triceps en borstspieren. Daarnaast train je jouw beenspieren en kuiten tijdens het trappen. Doordat je rug en buikspieren ook aan het werk worden gezet, kun je deze training beschouwen als een echte full body work-out. Aan het einde van de les heb je een moe maar voldaan gevoel.

Naast onze bokszaktrainingen bieden we ook reguliere kickbokslessen aan (gemengd en ladies only). Deze starten doorgaans met een pittige warming-up gevolgd door in tweetallen een intensieve sessie waarbij je jouw geleerde technieken in de praktijk mag brengen. Ook kunnen kinderen bij ons terecht tijdens de les Kickboksen kids. Zo kan iedereen de voordelen van kickboksen op een prettige manier ervaren.

Waarom bokszaktraining bij GT Trainingen?

Handig om te weten

Alle materialen die je nodig hebt voor onze bokszaktraining (o.a. handschoenen, scheenbeschermers etc.) zijn bij ons verkrijgbaar.