GT TRAININGEN ELBURG

Voedingsadvies

Ieder mens is verschillend, datzelfde geldt ook voor een ieder met welk doel men sport, maar ook welke voeding daarvoor geschikt is, om het doel te bereiken. Het kan zijn dat je een bepaald doel hebt, maar merkt dat het lastig is om dit te behalen hoe hard jij ook traint. Wanneer jij een goed voedingsadvies hebt zal het makkelijker en sneller gaan, om je doel te bereiken. Een erkend gewichtsconsulent kan jou daarbij helpen.

 

Persoonlijk voedingsadvies

  • 8 wekelijks programma waarin we jou gaan leren hoe je een verantwoord voedingspatroon te gaan gebruiken. Je krijgt een uitgebreide anamnese met een voorbeeldmenu en een variatielijst. Hierbij kijken we vooral naar wat er bij jou past. Ook gaan we 1x in de week wegen en meten met een coaching gesprek. Elke week komt er nieuw thema aan bod.

185 euro

Groepscursus fit en slank

  • 8 wekelijks programma waarin je met een groep te werk gaat. Geen calorieën tellen, maar samen op weg naar een gezonde levensstijl.  1x in de week samen wegen en meten. Elke week komt er een nieuw thema aan bod. Ook gaan dan 1x in de week samen sporten en je mag alle groeps-lessen naar keuze volgen.

249 euro

Losse anamnese

  • Hierbij kijken we uitgebreid naar jou huidige voedingspatroon. Zit je goed in je calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten ? Ik ga dit voor jou berekenen en geef jou tips over wat er beter kan. Daarnaast krijg je een voorbeeldmenu wat bij jou past en daarbij een variatie lijst waar je lekker mee kan variëren.

55 euro

Stok achter de deur

  • Weet jij het meeste wel maar heb jij gewoon een stok achter de deur nodig ? Kom langs om te meten, wegen, bakje koffie en een kort gesprek.

7.50 euro

 

Wil jij samen met ons jouw doelen bereiken? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.