Easyfit

Easyfit in Elburg

Bij GT Trainingen vinden we het belangrijk dat iedereen plezier beleeft aan sporten. Daarom hebben we speciaal voor de beginnende en oudere sporter onze Easyfit lessen ontwikkeld. Deze les kun je beschouwen als een low impact aerobics les. Dit betekent dat je tijdens deze les aan je conditie kunt werken zonder dat je springoefeningen hoeft te doen. Ook hardlopen laten we tijdens deze lessen achterwege. De les is een mix van aerobics, pilates en fitness.

Doordat je tijdens Easyfit altijd minstens een voet op de grond hebt staan, wordt de impact verminderd, vooral op botten en gewrichten. Hierdoor train je je lichaam op lage intensiteit, maar het effect van deze work-out is zeker niet minder. Sterker nog, door de vele herhalingen voel je je spieren wel degelijk branden.

Wanneer je regelmatig traint, kan je lichaam wennen aan de belasting en wordt het steeds krachtiger. Ook verbeter je met deze les je basisuithoudingsvermogen waardoor je langer en intensiever kunt trainen zonder dat je spieren verzuren. Een ander groot voordeel van Easyfit is dat je je gewrichten, botten, pezen en banden minder belast zodat je het risico op blessures minimaliseert terwijl je wel je spieren versterkt.
Deze training is geschikt voor iedereen die zijn spieren wil versterken. Ook sporters die herstellende zijn van een blessure hebben baat bij Easyfit. De training is ook ideaal voor oudere mensen en mensen met gewrichtsproblemen.

Waarom Easyfit bij GT Trainingen?