Kickboksen kids

Kickboksen kids in Elburg

Of je kind nu onzeker is of misschien juist wel het tegenovergestelde, onze kickboksen kids lessen zijn geschikt voor ieder kind. We geven de lessen in vier verschillende leeftijdscategorieen zodat iedereen het kickboksen op zijn of haar eigen niveau kan ervaren.

Ons kickboksen aanbod voor kinderen bestaat uit:

– Kickboksen 6 – 9 jaar
– Kickboksen 10 – 14 jaar
– Kickboksen 14 – 17 jaar

Bij GT Trainingen bieden we een leuke en veilige omgeving voor kinderen waarin ze niet alleen hun conditie, kracht, reactievermogen, behendigheid, evenwicht én coördinatie trainen maar ook andere vaardigheden aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan: klimmen, klauteren, samenwerken en sociale vaardigheden.

Kickboksen leert kinderen zelfdiscipline, respect voor de ander en te focussen zonder in paniek te raken. Kickboksen verbetert het reactievermogen van je kind en vergroot het concentratievermogen.

De lessen maakt ze zowel fysiek als mentaal sterker en fitter en geeft ze meer zelfvertrouwen. Deze vaardigheden helpt ze niet alleen tijdens de kickboksles maar ook op school en in het latere leven.

Naast kickbokslessen voor kids bieden we ook kickbokslessen voor volwassenen aan. Deze zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en starten doorgaans met een pittige warming-up gevolgd door een intensieve sessie waarbij je jouw geleerde technieken in de praktijk mag brengen.

Waarom kickboksen kids bij GT Trainingen?

Handig om te weten

Alle materialen die je nodig hebt voor het kickboksen (bitje, handschoenen, scheenbeschermers etc.) zijn bij ons verkrijgbaar.