Wie we zijn

GT Trainingen wordt gerund door Gerard en Pauline Tanis. Zes dagen in de week doet het echtpaar er alles aan om een uitdagend en afwisselend lesaanbod aan te bieden aan sportliefhebbers in Elburg en omstreken. Gezellig, persoonlijk en gepassioneerd over hun vakgebied. Zo kun je dit stel het beste typeren.

Daarnaast zijn ze continu op zoek naar manieren om te verbeteren en te vernieuwen. Zo organiseert GT Trainingen regelmatig leuke workshops voor een zachte prijs. Bijvoorbeeld Adem en IJs en iedere derde zondag van de maand yoga op het strand in Elburg bij Beachclub NU.

Wie lid wordt van GT Trainingen, wordt onderdeel van een gemotiveerde en enthousiaste community waar de jaarlijkse GT Games inmiddels een waar begrip zijn geworden. Ook is er altijd gelegenheid om samen een bakje koffie te drinken in de gezamenlijke koffieruimte. 

Team GT trainingen

Gerard Tanis
Eigenaar & instructeur
Pauline Tanis
Eigenaar & instructeur
Marteyn Verklei
Instructeur

over Gerard Tanis

Al sinds zijn dertiende houdt Gerard zich bezig met vechtsport. Hij begon met karate en later ook kickboksen. Hij deed daarbij ook mee aan wedstrijden, niet geheel zonder succes. Gerard: “Ooit ben ik nog eens 3e van Nederland geworden met een sparringswedstrijd van karate”.

Hij vond het niet alleen leuk om lessen te volgen, maar ook te assisteren. Ondertussen volgde hij de opleiding CIOS, een brede sportopleiding waarbij hij niet alleen over lesgeven leerde, maar ook over het runnen van een sportschool. “Ik ben me toen vooral gaan richten op sportmassages, martial arts en fitness.”

Al snel werd hij gevraagd om kickboksleraar te worden bij een sportschool in Elburg. Uiteindelijk waagde hij in 2014 de sprong om voor zichzelf te beginnen. “Mijn droom was om een leuke toegankelijke sportschool te beginnen, waar iedereen zich op zijn gemak voelt en waar ik mijn passie voor het kickboksen kan delen.” Naast het CIOS heeft Gerard ook nog de NASM Personal Trainer opleiding, Kickbokstrainer A en B en Jeugd succesvol afgerond.

"Ik geloof dat als mensen zich weerbaarder voelen het zelfvertrouwen automatisch groeit."

Over pauline Tanis

Sporten zat er bij Pauline al vroeg in. Vanaf de basisschool beoefende ze al teakwondo en groeide haar passie voor martial arts. Daarna volgde een carrière bij de landmacht waarbij ze zelfs naar Afghanistan werd uitgezonden. 

In 2017 leerde ze kickboksleraar Gerard kennen die op zoek was naar een bootcamp-instructeur en de rest is geschiedenis. Pauline volgde een cursus bootcamp en volgde de Fitness A opleiding. Sinds 2019 geeft ze de bootcamplessen van GT Trainingen. 

Haar liefde voor lekker, maar vooral ook gezond eten leidde ertoe dat ze zich ook liet omscholen tot gewichtsconsulente. Zo volgde ze onder anderen de voedingsopleiding Practical Nutrition van Frank den Blanken die onder meer Nederlands kampioenen in uiteenlopende sportdisciplines heeft getraind. Ook voor advies over sporten tijdens of na de zwangerschap kun je bij Pauline terecht. Om alle ins en outs te weten te komen volgde ze de opleiding van POWERMAMA en zelf is ze ook ervaringsdeskundige.


"Ik vind het leuk om mensen te zien groeien, dat geeft mij energie."

Over Marteyn Verklei

Marteyn is een echte sportliefhebber en enthousiaste krachtsporttrainer in Elburg en Nunspeet.

Al een aantal jaar deelt hij zijn passie voor krachtsport en voeding. Zijn trainingen zijn uitdagend, energiek, en omvatten een mix van kracht- en conditietraining. Als voedingscoach is hij oprecht en motiverend, hij gaat verder dan simpelweg voedingsschema’s maken.

“Ik wil hen de benodigde kennis bijbrengen, zodat ze in de toekomst zelfbewuste keuzes kunnen maken”. Neem ook eens een kijkje op zijn website: https://bodyfitmind.nl

"Mijn missie is om 1 miljoen mensen te helpen bij het maken van gezonde keuzes, op het gebied van voeding, beweging en stressreductie.."