GT TRAININGEN ELBURG

Active 30

Heb jij als doel fit te worden en dat het liefst in een korte tijd? Dan is Active 30 ideaal voor jou. Tijdens deze workout werk je in 30 minuten een circuit training af, die een full body workout geeft. Je doorloopt tijdens deze training je verschillende oefeningen, zonder rust, waarbij zowel de grote als de kleine spiergroepen worden getraind, maar ook je conditie. Een ideale training om in korte tijd spiermassa op te bouwen en ook af te vallen.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen. Jij zelf bepaalt uiteindelijk zelf de intensiteit van de training, maar dat wil niet zeggen dat we je niet prikkelen en uitdagen. Het voordeel van deze trainingen is dat je zowel werkt aan je uithoudingsvermogen dan wel je kracht. Het geeft meer uitdaging en variatie dan de welbekende loopband of hometrainer. Andere voordelen van circuit training zijn:

  • Bij een een circuit wordt vaak het hele lichaam getraind.
  • Je belast de spiergroepen bij circuittraining individueel. Dit heeft als voordeel dat de spier sterker en groter wordt.
  • Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat het geen strikt instapniveau heeft.
  • Het is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen. Een circuit kan wel vijftien oefeningen bevatten.
  • Het voordeel is dat het in teamverband is, waardoor je nieuwe mensen ontmoet en je elkaar kunt stimuleren om net dat beetje extra te geven.

Wil jij Active 30 ervaren? Meld je nu aan voor een gratis proefles